Provincialeweg 21

5334 JC Velddriel
}

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Bel ons op

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Toppers

Sep 14, 2020 by Martijn

Vloerverwarming, dekvloer en woonbeton laten realiseren door 1 bedrijf was de wens en na wat zoeken op internet kom je dan bij Rokega.. Al snel komen we in contact met Dennis de eigenaar van het bedrijf, wat moeilijk leek werd een stuk gemakkelijker door de manier waarop Dennis ons ontzorgde mbt deze klus.

Niks was te veel gevraagd en alles werd in het werk gesteld zodat wij een goede keuze konden maken mbt de uitstraling van het woonbeton.

Wij zijn nu de gelukkige bezitter van een mooie betonvloer met een comfortabele vloerverwarming, waar we nog lang van mogen genieten.

Tot slot nog even goed om te noemen dat Dennis een goede service heeft geleverd aan ons als gezicht van Rokega, maar dat geldt ook voor alle mensen die hier over de vloer zijn geweest om dit te realiseren.


Top werk geleverd

Sep 07, 2020 by Hamid Hamdi

Dennis heeft bij mij in de achtertuin beton en een cementdekvloer laten storten (5 bij 4 meter), de resultaat is heel mooi! Ik ben Dennis zeer dankbaar voor de resultaat.
En dit allemaal zeer snel gedaan, toppie.

Bedankt Dennis voor het regelen!


Wij zijn zeer tevreden!

Sep 03, 2020 by Willian en Rowena van Minderhout

Wij waren op zoek naar iemand die ons kon helpen met een verbouwing van onze benedenverdieping. Via Google kwamen wij uit op Rokega. Een offerte aangevraagd en al snel kregen wij een telefoontje van Dennis. Tijdens dit telefoongesprek hadden wij al een goed gevoel, dus hebben wij een afspraak gemaakt om bij ons langs te komen. Tijdens de eerste afspraak werden wij alleen maar enthousiaster. Dennis dacht mee, dacht in oplossingen en kon ons goed informeren. Wij zijn toen met Rokega in zee gegaan. Dennis werd onze aannemer en heeft ons in contact gebracht met nog meer mensen die ons kon helpen. Als wij onzeker werden over een dingetje of als wij toch wat vragen hadden konden wij altijd bij Dennis terecht.

De planning en verbouwing is goed verlopen. Wij konden gewoon werken en de mannen konden hun ding doen.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en wij zijn Dennis voor altijd dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan.

Dennis en alle medewerkers van Rokega ga zo door! Op naar nog vele mooie projecten voor jullie!


Wat een gave vloer!!

Jul 30, 2020 by Danny Withagen

Wat hebben wij een gave betonvloer gekregen. Zowel de beneden als de bovenverdieping. Met dit bedrijf kun je afspraken maken die ze ook nog na komen. In deze tijd is dit vrijwel uniek..
Fijne medewerkers en alles tot in de puntjes geregeld.
Zal Rokega zeker aanbevelen.


Wauw wat een gave vloer!

Jul 03, 2020 by Lonneke Meijroos

Zoals de titel al zegt zijn wij heel enthousiast over onze betonnen vloer. Hij ligt er nu 4 weken in en wordt eigenlijk elke dag puurder en rauwer. Precies wat we zochten. Een vloer met een natuurlijke uitstraling met hier en daar een scheur, kleur verschillen en oneffenheden. Eigenlijk zoals het hoort bij beton, maar wel zo dat het geheel een plaatje is?.

We hebben nu de vloerverwarming nog niet aan aangezien het juli is, maar kunnen niet wachten om ook dit te ervaren. Het grappige is namelijk dat ondanks je op beton loopt het met blote voeten toch zacht aanvoelt. Zeker in de winter met de vloerverwarming lijkt mij dat heerlijk.

Het contact met Dennis is ook heel goed verlopen. Hij reageert snel en op elke vraag. Komt 10 keer langs als dat nodig is en denkt mee en lost problemen op! Tuurlijk zijn er soms onverwachte problemen of wendingen, maar die worden opgelost en het resultaat is top!

Bedankt Dennis?!


Jun 30, 2020 by B Smits

Wij zij in contact gekomen met Dennis via internet.
Wij hebben een betonvloer met vloerverwarming laten leggen.
Alles perfect geregeld, snelle schakeling, ook de andere aannemers.
Voordeel vind ik dat je 1 aanspreekpunt heb.
Keurige mensen stuk voor stuk, keurig gewerkt en opgeruimd.
Dennis en collega's niet te vergeten. Heel erg bedankt super.


Goed werk

Jun 15, 2020 by Bernd

Ik kreeg Dennis via een kennis door dus kende hem zelf totaal niet. Vanaf het begin was Dennis zeer open over zijn verleden (ongeluk, etc.) wat ik al zeer prettig heb ervaren. Naast de dosis humor heb ik gedurende het hele proces een enorme drive ervaren en is hij al zijn afspraken nagekomen (ondanks wat kleine tegenslagen die er denk ik altijd wel zijn). Hij is pragmatisch, wil het graag goed doen en zit er bovenop, wat ik als klant met weinig kennis van zaken op dit vlak erg kan waarderen. De vloer ligt er inmiddels goed en wel bij dus ik kan Dennis van harte aanbevelen.


Perfect

May 13, 2020 by Maja

Top bedrijf
Werkt netjes en zeer vriendelijk personeel!

Echt een aanrader!!


Positieve ervaring met Rokega

May 07, 2020 by Richard Prooijen

Na lang zoeken naar een aannemer die snel met de klus kon beginnen uiteindelijk terecht gekomen bij Dennis van Rokega betonspecialist, daar de andere pas na weken of soms maanden konden beginnen met de werkzaamheden hoefde ik bij Dennis niet zo lang te wachten.

Gedurende de hele verbouwing deden er zich toch wat (on)voorzienbare probleempjes voor, maar Dennis was altijd telefonisch bereikbaar en nooit te beroerd om persoonlijk langs te komen zodat deze gelijk konden worden opgelost.

Al met al een positieve ervaring met Dennis en z'n mannen, ook de loodgieter van Rokega die al het leidingwerk heeft gedaan verdient een pluim.


Een verademing!

Apr 23, 2020 by Esther Pfaff

Bij ons is deze week de vloer geleverd. Werken met Rokega is een verademing. We hebben een (voor ons) grote renovatie gedaan en dit bedrijf is een verademing om mee samen te werken. Ze hebben hart voor de zaak, zijn trots op hun eigen product, doen wat ze zeggen en bieden een eerlijke prijs. Kom gerust bij ons kijken als je wilt zien wat het bedrijf kan, wij zijn er trots op!


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 5.0 5.0 28 28 Vloerverwarming, dekvloer en woonbeton laten realiseren door 1 bedrijf was de wens en na wat zoeken op internet kom je dan bij Rokega.. Al snel komen we in contact met Dennis de ei
Page:
123
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl