085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Mooi werk in hartje Delft

Mar 29, 2023 by Monique

Vlak bij station Delft-centrum heeft Rokega een nieuwbouw CLT-huis geheel voorzien van gevlinderde woonbeton-vloeren.
Dit was een goed doordacht project dat door nauw contact met Dennis geraffineerd is uitgevoerd. Ook wat betreft de opstelling van de betonwagens in de straat, die geheel toegankelijk moest blijven. De vloeren zijn erg mooi geworden, bevatten vloerverwarming en zijn direct geschikt om op te wonen.


Op tijd en perfecte service

Feb 17, 2023 by Youri

Even helemaal naar het begin in 2018/2019 hebben wij door een ander bedrijf onze vloer laten doen om daar keramische tegels op te verlijmen. Daar dit een buiten vloer was zijn de tegels los gekomen en je raad het al de partij in kwestie gaf niet thuis het lag aan alles behalve hun. Een godsvermogen heeft het gekost. Maargoed steeds herstellen was voor mij geen optie dus ben ik opzoek gegaan naar een alternatief wat duurzaam was en weinig onderhoud nodig heeft. Gietvloeren etc hebben allemaal hun eigen problemen dus leek ons beton de beste optie.

In 2022 hebben wij dus besloten een alternatief te gaan doen en hebben contact op genomen met Rokega. Rokega heeft met hun team ons perfect geholpen ze hebben de oude beton vloer verwijderd wat een mega klus was maar het is ze gelukt. En een nieuwe beton vloer gestort, gevlinderd en afgewerkt. Door het toepassen van zaagsnedes en rubber lijken het net tegels van 120X120 cm en ik moet iedereen ook meerdere keren vertellen dat het gewoon beton is ze geloven het niet. De kleur en kwaliteit zijn goed wij hebben tot op heden geen "grote" scheuren in het beton. Daar was Rokega ook heel duidelijk over wat wel en niet kon gebeuren echt top. Ook het kunnen bekijken van een vloer bij een andere klant was geen probleem zodat wij echt een indruk konden krijgen hoe het kon worden, geweldig.

Ik ben zelf ook ondernemer maar hoe mooi is het niet dat de man die de offerte komt maken ook met zijn laarzen het beton staat te storten dan heb je gewoon hart voor je zaak gewoon meewerken dus hij weet waar die over praat.

Wij zijn heel erg tevreden met de vloer tot nu toe en zouden bij een eventuele nieuwe vloer weer contact opnemen met Rokega.


Stoere vloer

Jan 02, 2023 by Yvonne

Enige tijd geleden de vloer laten storten. We dachten hoe zal het eindresultaat worden. Nou we zijn er zeer blij mee. Niet 1 plekje is hetzelfde. De kleur vinden we mooi en ook het beetje rauwe aanzicht dat de vloer geeft. Dennis is een toffe gast die je met veel liefde voor het vak meeneemt in het proces. Hij en zijn team staan voor je klaar wanneer je vragen hebt en zijn oplossingsgericht. Wanneer je iets anders wilt dan een standaard vloer, laat je dan eens voorlichten door Dennis. Misschien is zo’n stoere vloer ook iets voor jou;).


Beton terras perfect geleverd

Nov 24, 2022 by Theo en Anja van den Bosch

In ons tuinplan wilden we eigenlijk een keramische tegelvloer laten aanleggen.
De ondergrond moest gestabiliseerd worden we moesten iemand vinden die deze tegels legt.
Dit leverde veel werk en kosten op. Toen hebben we ook overwogen of we een betonnen ondervloer onder de tegels wilden voor stabilisatie.
Op internet kwamen we RoKeGa Betonspecialist tegen en deze bleek zelfs bij ons om de hoek te zitten.
Na een telefoontje kwam Dennis, en na een kort overleg waren we er uit. Het zou een gewapend betonnen vloer worden van bijna witte beton die gevlinderd en ingezaagd werd tot tegels.
Een week later kwam Dennis met zijn medewerkers en in 2 dagen lag de vloer er prachtig bij.
Alle werkzaamheden werden zeer net en zorgvuldig uitgevoerd en alles liep als een goed geolied machientje.
We zijn blij dat we alles over hebben kunnen laten aan Dennis en zijn ploegje, en we zijn daar zeer content over. Dennis is de betonspecialist en hij weet waar hij over praat. Daarnaast is de benadering zeer laag drempelig en is zeer gezellig tijdens overleg.
Wij kunnen hem dan ook zeer bij u aanbevelen.


Van begin tot eind topwerk!

Nov 07, 2022 by Sander

In verband met verminderde mobiliteit na een ernstig motorongeluk, wilden we een duurzame, maar ook mooie oplossing voor de slappe veengrond. Dennis kwam langs, besprak de mogelijkheden en is vanaf het begin tot einde ons vaste aanspreekpunt geweest. Niets is te gek en voor ieder ‘probleem’ is een oplossing. Dennis denkt graag met je mee, staat altijd voor je klaar en RoKeGa levert topkwaliteit. Wij zijn superblij met onze onderheide oprit en terras; dank Dennis!


Betonvloer voor mijn achtertuin

Sep 10, 2022 by Martijn

Onderdeel van de verbouwing van mijn huis is ook de achtertuin renovatie. Het leek mij prachtig om de tuin om te toveren in een moderne leeftuin met een betonvloer. Keek hier enorm tegen op om het te realiseren zoals ik in mijn hoofd had! Echter met 1 belletje en een persoonlijke bezoek van Dennis merkte ik al dat ik te makken had met een professionele organisatie. Zo fijn! Zij begrepen mijn ideeën en wensen. Nu heb ik eindelijk mijn moderne leeftuin met strakke grijze betonvloer. Zo gaaf! Fijn bedrijf met vakbekwame werklui! Top! Bedankt Dennis.


Top werk in een korte tijd!

Aug 04, 2022 by David Schram

Wij zijn heel blij met onze betonvloer en vloerverwarming in zandcement!

Op zoek naar een duurzame vervanging voor de houten balklaag en vloer in de woonkamer van onze nieuwe woning, heb ik met Dennis kennisgemaakt en heeft hij de tijd genomen om de technische aspecten van hun oplossing te overleggen. Ze waren niet de goedkoopste, maar zeker wel de beste oplossing. Daarom hebben wij voor Rokega gekozen.

Maandag 4 juli was het zo ver en kregen we de sleutel. Dinsdag en woensdag is de oude vloer eruit gesloopt. Donderdag heeft de installateur voor het leidingwerk gezorgd en de verdeler geplaatst. Vrijdag is de isolatie en wapening gelegd en ging het beton erin. De maandag erop is de vloerverwarming gelegd, waarna op donderdag het geheel is afgewerkt met het zandcement.

Dennis heeft passie voor zijn vloeren en is goed bereikbaar als je (technische) vragen hebt of wil overleggen. De werklui met wie hij werkt zijn echte vakmensen die netjes te werk gaan en geen troep achter laten. En de vloer die geleverd is, is mooi strak en van prima kwaliteit!

Wij zullen zometeen geen koude voetjes hebben: Heel erg bedankt!


fantastisch resultaat

May 20, 2022 by Monie van Emous

Fantastisch werk wat Dennis heeft geleverd met het hele team.
Eerst is de hele houten vloer gesloopt, waarbij we erachter kwamen dat er in het hele huis maar 1 draagmuur was en de rest dat zweefde wat rond. Dit werd goed opgelost door de jongens die de vloer hebben gesloopt. En nadat het schuimbeton was gestort werden alle in de weg zittende balken verwijderd, waardoor nu het huis ook niet meer kon instorten. Vervolgens vloerverwarming en de cementdekvloer. In 1 woord, fantastisch!
Er werd tijdens het hele proces goed en netjes door Dennis mee gedacht en het realiseren van oplossingen.
Kortom wij zijn zeer tevreden!


Indrukwekkend

Apr 09, 2022 by P.Walravens

De afspraak was om bovenlaag van de betonvloer over de gehele begane grond te verwijderen, onder ondervloer isolatie aan te brengen en op ondervloer vloerverwarming en afdekvloer. Ondervloer bleek kwalitatief zo slecht, dat moest worden omgeschakeld naar een compleet nieuwe vloer.
De uiterst competente projectleider Dennis gooide ter plaatse het roer om door in recordtempo aanvullende uitvoerders vast te leggen, die volgens nieuwe afspraken in korte tijd en voor een acceptabele meerprijs een complete vloer aanbrachten. Alle ingeschakelde uitvoerders leverden vakwerk af in een heel prettige sfeer.
Kortom: wij zijn uiterst tevreden met RoKeGa en zeker met Dennis!


Prachtig betonnen terras

Apr 03, 2022 by Maria van den Wittenboer

Ik wilde graag een betonnen terras. Via internet kwam ik uit bij Rokega. Nadat ik contact met hen had opgenomen kwam Dennis na een paar dagen kijken en advies geven, en enkele weken later was het al klaar!! Het ligt er strak in en ziet er prachtig uit! Het is een topteam die het gemaakt hebben! Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Ik weet nu inmiddels ook wat een betonspecialist is: Dat is Dennis, behalve dat hij zijn vak goed verstaat is hij een gezellige, vriendelijke, meedenkende en hard werkende skonne mens!!!!
Mijn advies is dan ook: wil je een betonnen terras? Neem dan contact op met ROKEGA.


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.9 5.0 58 58 Vlak bij station Delft-centrum heeft Rokega een nieuwbouw CLT-huis geheel voorzien van gevlinderde woonbeton-vloeren. Dit was een goed doordacht project dat door nauw contact met
Page:
123»
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl