Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

top bedrijf

Feb 03, 2021 by henri

Vanaf het eerste contact aan de telefoon voelde het al direct goed. Dennis heeft een schitterende offerte uitgebracht,en zoals van een bedrijf verwacht mag worden komt Dennis elke geplande afspraak na.
Ook een pluimpje voor de medewerkers.Deze zijn uiterst secuur,en weten waar ze mee bezig zijn.Tegelijkertijd is dit een goed stukje goede reclame voor Rokega.
In onze prive situatie konden we een grote verbouwing als dit niet gebruiken,maar we hadden geen keus.Er moest een nieuwe vloer in onze woning omdat de houten vloer haast brak,met een kruipruimte daaronder van 1,5 meter.
Dankzij de snelle service van Rokega heeft Dennis met zijn collegas dit toch mogelijk weten te maken.
Super strakke en mooie vloer geworden. Een echte aanrader.

Super trots op Rokega (Dennis).

mvg Henri en familie


Goede communicatie en luisteren naar de wensen

Jan 19, 2021 by Erik en Kirsten

Vanaf het begin duidelijke communicatie over het stappenplan en planning. Ook in de uitvoeringsfase meedenkend.
Allemaal nette, vriendelijke mensen over de vloer gehad.
Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!


We kunnen niet wachten tot het voorjaar!

Nov 21, 2020 by Peter Alexander

Ons terras ligt ongeveer een meter hoger dan de tuin en waar een andere partij alleen maar problemen zag, zagen Dennis en Frank wel een betaalbare oplossing! Er is snel geschakeld en 3 weken na het eerste contact stond de betonwagen al voor de deur! Afgelopen week is de nano coating aangebracht en het wordt allemaal steeds mooier met het verstrijken van de tijd en het drogen van het beton. We kunnen niet wachten tot het voorjaar! Wij zijn helemaal happy met het resultaat, de communicatie, de nazorg en de fijne mensen die het werk hebben uitgevoerd. Aanrader! Groeten Hanneke en Peter,


Onbetrouwbaar

Nov 15, 2020 by Mark groot

Even voor een ieder die met Dennis wil samenwerken. Voorheen noemde hij zijn bedrijf Rivev. Deze man heeft een spoor van ellende achtergelaten. Vervolgens heeft hij zijn bedrijf failliet laten gaan. Eersteklas prutser. Nooit zaken mee doen!


Perfect terras

Oct 21, 2020 by Bas en Leontine Jansen

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over ons nieuwe terras. Door de medewerkers is zeer hard gewerkt. Uiteindelijk is er nog een beschermlaag aangebracht die beschermt tegen vuil en vlekken. Er blijven nu waterdruppels op liggen. Dennis en medewerkers, hartelijk bedankt voor jullie goede werk!


fijn bedrijf, levert kwaliteit en service

Sep 29, 2020 by Albert Verschuren

Prettige samenwerking, meedenkers, creatief en proactief. Levert kwaliteit door vakmanschap, gedreven medewerkers. Jongens bedankt voor de mooie cementdekvloer.


perfecte vloer

Sep 26, 2020 by Johan van geffen

rokega is door ons aanbevolen.
Super organisatie. Dennis komt persoonlijk de wensen doornemen.
Datum door geven hoe de planning is en hij regeld perfect zijn personeel voor de werkzaamheden.
Nu een droombloer die we altijd al wilde.
Mooie woonbeton in de keuken en woonkamer.
Vloer met tegeleffect gemaakt voor de overkapping.
En een mooie strakke smeervloer geraliseerd om er een tegelvloer op te plakken!
Gewoon super bedrijf om droomvloeren mee te realiseren!!


Top resultaat!

Sep 23, 2020 by Lina van Westerneng

We hebben een beton terras en oprit laten aanleggen door Rokega.
We zijn erg tevreden met het resultaat, het is echt mooi geworden! Afspraken worden nagekomen, hardwerkend personeel. En zijn er onverwachte dingen dan is Dennis flexibel om hiermee om te gaan en vindt een oplossing. Top dus!


Toppers

Sep 14, 2020 by Martijn

Vloerverwarming, dekvloer en woonbeton laten realiseren door 1 bedrijf was de wens en na wat zoeken op internet kom je dan bij Rokega.. Al snel komen we in contact met Dennis de eigenaar van het bedrijf, wat moeilijk leek werd een stuk gemakkelijker door de manier waarop Dennis ons ontzorgde mbt deze klus.

Niks was te veel gevraagd en alles werd in het werk gesteld zodat wij een goede keuze konden maken mbt de uitstraling van het woonbeton.

Wij zijn nu de gelukkige bezitter van een mooie betonvloer met een comfortabele vloerverwarming, waar we nog lang van mogen genieten.

Tot slot nog even goed om te noemen dat Dennis een goede service heeft geleverd aan ons als gezicht van Rokega, maar dat geldt ook voor alle mensen die hier over de vloer zijn geweest om dit te realiseren.


Top werk geleverd

Sep 07, 2020 by Hamid Hamdi

Dennis heeft bij mij in de achtertuin beton en een cementdekvloer laten storten (5 bij 4 meter), de resultaat is heel mooi! Ik ben Dennis zeer dankbaar voor de resultaat.
En dit allemaal zeer snel gedaan, toppie.

Bedankt Dennis voor het regelen!


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.8 5.0 36 36 Vanaf het eerste contact aan de telefoon voelde het al direct goed. Dennis heeft een schitterende offerte uitgebracht,en zoals van een bedrijf verwacht mag worden komt Dennis elke
Page:
1234
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl