Provincialeweg 21

5334 JC Velddriel
}

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Bel ons op

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Jun 30, 2020 by B Smits

Wij zij in contact gekomen met Dennis via internet.
Wij hebben een betonvloer met vloerverwarming laten leggen.
Alles perfect geregeld, snelle schakeling, ook de andere aannemers.
Voordeel vind ik dat je 1 aanspreekpunt heb.
Keurige mensen stuk voor stuk, keurig gewerkt en opgeruimd.
Dennis en collega's niet te vergeten. Heel erg bedankt super.


Goed werk

Jun 15, 2020 by Bernd

Ik kreeg Dennis via een kennis door dus kende hem zelf totaal niet. Vanaf het begin was Dennis zeer open over zijn verleden (ongeluk, etc.) wat ik al zeer prettig heb ervaren. Naast de dosis humor heb ik gedurende het hele proces een enorme drive ervaren en is hij al zijn afspraken nagekomen (ondanks wat kleine tegenslagen die er denk ik altijd wel zijn). Hij is pragmatisch, wil het graag goed doen en zit er bovenop, wat ik als klant met weinig kennis van zaken op dit vlak erg kan waarderen. De vloer ligt er inmiddels goed en wel bij dus ik kan Dennis van harte aanbevelen.


Perfect

May 13, 2020 by Maja

Top bedrijf
Werkt netjes en zeer vriendelijk personeel!

Echt een aanrader!!


Positieve ervaring met Rokega

May 07, 2020 by Richard Prooijen

Na lang zoeken naar een aannemer die snel met de klus kon beginnen uiteindelijk terecht gekomen bij Dennis van Rokega betonspecialist, daar de andere pas na weken of soms maanden konden beginnen met de werkzaamheden hoefde ik bij Dennis niet zo lang te wachten.

Gedurende de hele verbouwing deden er zich toch wat (on)voorzienbare probleempjes voor, maar Dennis was altijd telefonisch bereikbaar en nooit te beroerd om persoonlijk langs te komen zodat deze gelijk konden worden opgelost.

Al met al een positieve ervaring met Dennis en z'n mannen, ook de loodgieter van Rokega die al het leidingwerk heeft gedaan verdient een pluim.


Een verademing!

Apr 23, 2020 by Esther Pfaff

Bij ons is deze week de vloer geleverd. Werken met Rokega is een verademing. We hebben een (voor ons) grote renovatie gedaan en dit bedrijf is een verademing om mee samen te werken. Ze hebben hart voor de zaak, zijn trots op hun eigen product, doen wat ze zeggen en bieden een eerlijke prijs. Kom gerust bij ons kijken als je wilt zien wat het bedrijf kan, wij zijn er trots op!


Goed product en fijne samenwerking

Apr 20, 2020 by Global Architects

Voor een renovatieproject in Wassenaar waren wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar een mooie gevlinderd betonvloer. Dennis van Rokega informeerde ons over zijn product en liet ons zelfs referentieproject zien. Na een mooi prijs dit topproduct afgenomen. Alles volgens afspraak, heldere communicatie en goed meegedacht tijdens de uitvoering. Heel fijn en duidelijk.
Wij zeer zijn blij met het eind resultaat.


Nieuwe vloer in ons huis!

Mar 12, 2020 by Pepijn Doorakkers

Wij hadden een nieuwe woning gekocht en maar een paar weken om deze op te knappen. We wilden graag een gevlinderde betonvloer en van de kruipruimte onder de woning af. Na een aantal bedrijven te hebben gebeld hadden we nergens een goed gevoel bij. Of te duur, of geen tijd of geen goed advies. Onze zoektocht ging verder en daar was Dennis van Rokega. Hij kwam meteen kijken, was heel duidelijk in zijn advies, aanpak en kosten. Inmiddels waren er nog maar drie weken over om de oude vloer te slopen, schuimbeton te storten, vloerverwarming aan te brengen en de gevlinderde betonvloer aan te leggen. Het leek een onmogelijke klus te worden binnen dat tijdsbestek. Dennis gaf aan dat hij dit allemaal tijdig kon regelen en wij hadden meteen vertrouwen in zijn aanpak. Dennis hield ons goed op de hoogte, reageerde meteen op onze vragen en was altijd bereikbaar gedurende het gehele proces. Dennis heeft vakkundige en nette werklui ingezet en was niet te beroerd zelf zijn handen vuil te maken om de boel op tijd af te krijgen. We zijn heel erg blij met het resultaat. Er ligt een prachtige vloer. We zijn erg blij dat Dennis op ons pad is gekomen. Wat een baas!


Top!!!!!

Feb 18, 2020 by P.Dits

Een fijne ervaring gehad met een echter professional in zijn vak. Vooraf alles helder doorgenomen, goeie afspraken gemaakt, mooie prijs en alles in met een open en eerlijk samenspraak.

Dennis (en zijn mannen) geven 100% inzet en hebben ervoor gezorgd dat we nu 105m2 schitterend resultaat hebben liggen incl vloerverwarming.

Hiernaast ook erg tevreden met de heldere communicatie met Ineke welke de administratieve en financiële zaken regelt!

Rokega bedankt voor de getoonde inzet en positieve ervaring!


Zeer tevreden

Feb 14, 2020 by K Maijers

Door het snelle handelen en het directe contact met 1 persoon, zijn we zeer tevreden over de werkzaamheden. Ondanks dat het een grote verbouwing met meerdere aannemers was is. Heeft Rokega zich flexibel en meedenkend opgesteld waardoor alles binnen de afgesproken datum uitgevoerd is (ondanks tegenslagen die je tijdens een verbouwing altijd tegen komt.)


Klasse!

Feb 14, 2020 by Jan de Bruin

Dennis en zijn mannen hebben bij ons de complete afhandeling gedaan betreffende het aanbrengen van vloerverwarming. Dennis is een meester in het ad-hoc kunnen reageren en bedenken van een oplossing. Niets is hem te gek. Communicatie met hem verloopt heel erg soepel. Is open en eerlijk.
Echt een aanrader wanneer je zonder zorgen een betonnen vloer met vloerverwarming aan wilt laten brengen.


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 5.0 5.0 23 23 Wij zij in contact gekomen met Dennis via internet.Wij hebben een betonvloer met vloerverwarming laten leggen.Alles perfect geregeld, snelle schakeling, ook de andere aannemers
Page:
123
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl