085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Indrukwekkend

Apr 09, 2022 by P.Walravens

De afspraak was om bovenlaag van de betonvloer over de gehele begane grond te verwijderen, onder ondervloer isolatie aan te brengen en op ondervloer vloerverwarming en afdekvloer. Ondervloer bleek kwalitatief zo slecht, dat moest worden omgeschakeld naar een compleet nieuwe vloer.
De uiterst competente projectleider Dennis gooide ter plaatse het roer om door in recordtempo aanvullende uitvoerders vast te leggen, die volgens nieuwe afspraken in korte tijd en voor een acceptabele meerprijs een complete vloer aanbrachten. Alle ingeschakelde uitvoerders leverden vakwerk af in een heel prettige sfeer.
Kortom: wij zijn uiterst tevreden met RoKeGa en zeker met Dennis!


Prachtig betonnen terras

Apr 03, 2022 by Maria van den Wittenboer

Ik wilde graag een betonnen terras. Via internet kwam ik uit bij Rokega. Nadat ik contact met hen had opgenomen kwam Dennis na een paar dagen kijken en advies geven, en enkele weken later was het al klaar!! Het ligt er strak in en ziet er prachtig uit! Het is een topteam die het gemaakt hebben! Ik kan ze dan ook van harte aanbevelen.
Ik weet nu inmiddels ook wat een betonspecialist is: Dat is Dennis, behalve dat hij zijn vak goed verstaat is hij een gezellige, vriendelijke, meedenkende en hard werkende skonne mens!!!!
Mijn advies is dan ook: wil je een betonnen terras? Neem dan contact op met ROKEGA.


Prachtig betonnen terras

Apr 03, 2022 by Maria van den Wittenboer

Ik wilde graag een betonnen terras, via internet kwam ik uit bij Rokega, Een paar dagen later kwam Dennis kijken en advies geven en binnen enkele weken was het al klaar,. Het ligt er strak in en ziet er prachtig uit. Het is een topteam die het gemaakt hebben !!
Ik weet inmiddels ook wat / wie een betonspecialist is: dat is Dennis, behalve dat hij zijn vak goed verstaat is hij een meedenkende, hard werkende , vriendelijke en gezellige skonne mens !!
Mijn advies is: wil je een mooi betonnen terras, neem dan contact op met Rokega!!!


Prachtig betonnen terras

Apr 03, 2022 by Maria van den Wittenboer

Ik wilde graag een betonnen terras en paden, via internet kwam ik uit bij Rokega.Een paar dagen later kwam Dennis kijken en advies geven, en binnen enkele weken was het al klaar!!! Het ligt er strak in en ziet er prachtig uit ! Het is een topteam die het gemaakt hebben, ik kan ze dan ook van harte aanbevelen!!
Nu weet ik inmiddels ook wat een betonspecialist is: dat is Dennis, behalve dat hij zijn vak goed verstaat is hij ook een gezellige, vriendelijke, meedenkende en hard werkende skonne mens!, die wat mij betreft misschien iets meer tijd moet maken voor zijn gezin, er is meer dan werken alleen Dennis!!!
Ik ben dus HEEL BLIJ met Rokega en mijn advies is : Wil je een mooi betonnen terras neem dan contact op met Rokega.


Mooi bedrijf, gezellige vent!

Mar 08, 2022 by Erik de Wolf

Na het vergelijken van een paar offertes van verschillende bedrijven zijn wij in zee gegaan met Rokega betonspecialist. Wij hadden een heel goed gevoel bij Dennis en hij kwam met een scherpe offerte..Totaal geen spijt van.
Bij ons hebben ze schuimbeton, vloerverwarming en een cementafdekvloer gelegd. Alles volgens planning en het ligt er super strak in. Ook de vloerverwarming is door specialisten heel netjes gelegd. Allemaal fijne gasten en werken hard. Alle werkzaamheden waren gedaan onder begeleiding van Dennis (zelfs tijdens de carnaval was hij bereikbaar). Wij hebben zelf de houten vloer verwijderd en ook tijdens dit proces was hij altijd bereikbaar en heeft hij ons goed advies gegeven. Echt een aanrader. Zeker doen..


Prachtige witte betonvloer

Oct 14, 2021 by Kees Broekman

Wij hebben een geweldige ervaring met ROKEGA. Toen wij hen belden met het verhaal dat het bedrijf dat wij de opdracht hadden gegeven een betonnen vloer te maken afhaakte, is Dennis er met zijn team direct ingesprongen en hebben ons geweldig geholpen. Zeer snel vloerverwarming aangelegd en een prachtige witte betonvloer gestort. Wij kunnen dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Snel, betrouwbaar, no nonsens en daarbij Brabantse gezelligheid ?


Mooi stukje werk en top service

Oct 05, 2021 by R. Bloem

Bij ons is de houten vloer verwijderd, schuimbeton gestort, vloerverwarming gelegd, cementdekvloer aangebracht, draagmuur verwijderd en een stalen IPE-profiel geplaatst waar de draagmuur stond.
Dennis en zijn team werken netjes en zijn flexibel.
Rokega onderscheid zich door een compleet pakket aan te bieden, mee te denken en het snel kunnen (om)schakelen in situaties als het even tegen zit (bijvoorbeeld de vondst van asbest in onze gang).
Daarnaast is de bereikbaarheid en het snel oplossen van een tegenslag (ook in het weekend!) iets waar Rokega voor staat.
Tevreden over de uitvoering en zeer tevreden over de onderscheidende service.


Prachtige Vloer

Aug 30, 2021 by Rick

Op zeer korte termijn heb ik in mijn woning een prachtige betonnen vloer kunnen realiseren met behulp van de vakkundigheid en flexibiliteit van Rokega en met name de projectleider Dennis.


zeer tevreden

Aug 10, 2021 by Trijsburg?Meerwaldt

Vandaag werd bij ons de betonvloer opgeleverd en is het karwei achter de rug.Alles is volgens afspraak verlopen en elke stap werd nader toegelicht, De diverse ploegen die het werk bij ons uit voerden bestonden zonder uitzondering uit vriendelijke , hardwerkende mensen die het karwei in no time fixten. Kortom zeer tevreden!


Super strak betonnen terras

Aug 06, 2021 by Erwin

We zijn blij met onze betonnen terras. Super strak, mooie kleur precies dat wat wij wilden. Tijdens de werkzaamheden konden aanpassingen nog gedaan worden en er wordt meegedacht. Professionele werknemers. Compleet verzorgd van bekisting t/m impregneren van het terras.


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.9 5.0 49 49 De afspraak was om bovenlaag van de betonvloer over de gehele begane grond te verwijderen, onder ondervloer isolatie aan te brengen en op ondervloer vloerverwarming en afdekvloer.
Page:
12345
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl