085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Prachtige witte betonvloer

Oct 14, 2021 by Kees Broekman

Wij hebben een geweldige ervaring met ROKEGA. Toen wij hen belden met het verhaal dat het bedrijf dat wij de opdracht hadden gegeven een betonnen vloer te maken afhaakte, is Dennis er met zijn team direct ingesprongen en hebben ons geweldig geholpen. Zeer snel vloerverwarming aangelegd en een prachtige witte betonvloer gestort. Wij kunnen dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. Snel, betrouwbaar, no nonsens en daarbij Brabantse gezelligheid ?


Mooi stukje werk en top service

Oct 05, 2021 by R. Bloem

Bij ons is de houten vloer verwijderd, schuimbeton gestort, vloerverwarming gelegd, cementdekvloer aangebracht, draagmuur verwijderd en een stalen IPE-profiel geplaatst waar de draagmuur stond.
Dennis en zijn team werken netjes en zijn flexibel.
Rokega onderscheid zich door een compleet pakket aan te bieden, mee te denken en het snel kunnen (om)schakelen in situaties als het even tegen zit (bijvoorbeeld de vondst van asbest in onze gang).
Daarnaast is de bereikbaarheid en het snel oplossen van een tegenslag (ook in het weekend!) iets waar Rokega voor staat.
Tevreden over de uitvoering en zeer tevreden over de onderscheidende service.


Prachtige Vloer

Aug 30, 2021 by Rick

Op zeer korte termijn heb ik in mijn woning een prachtige betonnen vloer kunnen realiseren met behulp van de vakkundigheid en flexibiliteit van Rokega en met name de projectleider Dennis.


zeer tevreden

Aug 10, 2021 by Trijsburg?Meerwaldt

Vandaag werd bij ons de betonvloer opgeleverd en is het karwei achter de rug.Alles is volgens afspraak verlopen en elke stap werd nader toegelicht, De diverse ploegen die het werk bij ons uit voerden bestonden zonder uitzondering uit vriendelijke , hardwerkende mensen die het karwei in no time fixten. Kortom zeer tevreden!


Super strak betonnen terras

Aug 06, 2021 by Erwin

We zijn blij met onze betonnen terras. Super strak, mooie kleur precies dat wat wij wilden. Tijdens de werkzaamheden konden aanpassingen nog gedaan worden en er wordt meegedacht. Professionele werknemers. Compleet verzorgd van bekisting t/m impregneren van het terras.


Gedegen werk

Jul 21, 2021 by Stef Strik

Geheel conform de afspraken is de vloer naar tevredenheid geleverd. Oude vloer gesloopt, schuimbeton erin, vloerverwarming aangelegd en afdekvloer erover.
Ziet er prima uit. Goede prijs-kwaliteitverhouding.


top

Jun 09, 2021 by Simone

Rokega heeft voor ons de vloer gesloopt, vloerverwarming geplaatst, dekvloer gestort en schitterend mooie tegelvloer gelegd. We zijn super tevreden. Er is kwaliteit geleverd, Dennis heeft snel geschakeld en met ons mee bewogen bij wijzigingen wij zijn blij :-).


Vloer snel en goed!

Apr 26, 2021 by Erik en Jane

Ontzettend blij met onze nieuwe vloer. Snel geschakeld door kantoor (Ineke) en Dennis vanaf het moment van offerteaanvraag tot nu. Echt supersnel en vakkundig gedaan. Wij bevelen dit bedrijf van harte aan! Werken heel erg netjes en zijn zeer flexibel.


Renovatie woonkamer

Mar 15, 2021 by Raqyn

Rokega (Dennis) heeft ons van a-z geholpen tijdens de renovatie van onze woonkamer. Schuimbeton, vloerverwerming en cement dekvloer. Dennis denkt goed mee is oplossings gericht altijd bereikbaar en een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken!

Aanrader!!


top bedrijf

Feb 03, 2021 by henri

Vanaf het eerste contact aan de telefoon voelde het al direct goed. Dennis heeft een schitterende offerte uitgebracht,en zoals van een bedrijf verwacht mag worden komt Dennis elke geplande afspraak na.
Ook een pluimpje voor de medewerkers.Deze zijn uiterst secuur,en weten waar ze mee bezig zijn.Tegelijkertijd is dit een goed stukje goede reclame voor Rokega.
In onze prive situatie konden we een grote verbouwing als dit niet gebruiken,maar we hadden geen keus.Er moest een nieuwe vloer in onze woning omdat de houten vloer haast brak,met een kruipruimte daaronder van 1,5 meter.
Dankzij de snelle service van Rokega heeft Dennis met zijn collegas dit toch mogelijk weten te maken.
Super strakke en mooie vloer geworden. Een echte aanrader.

Super trots op Rokega (Dennis).

mvg Henri en familie


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.8 5.0 45 45 Wij hebben een geweldige ervaring met ROKEGA. Toen wij hen belden met het verhaal dat het bedrijf dat wij de opdracht hadden gegeven een betonnen vloer te maken afhaakte, is Dennis
Page:
12345
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl