085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Goede communicatie en luisteren naar de wensen

Jan 19, 2021 by Erik en Kirsten

Vanaf het begin duidelijke communicatie over het stappenplan en planning. Ook in de uitvoeringsfase meedenkend.
Allemaal nette, vriendelijke mensen over de vloer gehad.
Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!


We kunnen niet wachten tot het voorjaar!

Nov 21, 2020 by Peter Alexander

Ons terras ligt ongeveer een meter hoger dan de tuin en waar een andere partij alleen maar problemen zag, zagen Dennis en Frank wel een betaalbare oplossing! Er is snel geschakeld en 3 weken na het eerste contact stond de betonwagen al voor de deur! Afgelopen week is de nano coating aangebracht en het wordt allemaal steeds mooier met het verstrijken van de tijd en het drogen van het beton. We kunnen niet wachten tot het voorjaar! Wij zijn helemaal happy met het resultaat, de communicatie, de nazorg en de fijne mensen die het werk hebben uitgevoerd. Aanrader! Groeten Hanneke en Peter,


Onbetrouwbaar

Nov 15, 2020 by Mark groot

Even voor een ieder die met Dennis wil samenwerken. Voorheen noemde hij zijn bedrijf Rivev. Deze man heeft een spoor van ellende achtergelaten. Vervolgens heeft hij zijn bedrijf failliet laten gaan. Eersteklas prutser. Nooit zaken mee doen!


Perfect terras

Oct 21, 2020 by Bas en Leontine Jansen

Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over ons nieuwe terras. Door de medewerkers is zeer hard gewerkt. Uiteindelijk is er nog een beschermlaag aangebracht die beschermt tegen vuil en vlekken. Er blijven nu waterdruppels op liggen. Dennis en medewerkers, hartelijk bedankt voor jullie goede werk!


fijn bedrijf, levert kwaliteit en service

Sep 29, 2020 by Albert Verschuren

Prettige samenwerking, meedenkers, creatief en proactief. Levert kwaliteit door vakmanschap, gedreven medewerkers. Jongens bedankt voor de mooie cementdekvloer.


perfecte vloer

Sep 26, 2020 by Johan van geffen

rokega is door ons aanbevolen.
Super organisatie. Dennis komt persoonlijk de wensen doornemen.
Datum door geven hoe de planning is en hij regeld perfect zijn personeel voor de werkzaamheden.
Nu een droombloer die we altijd al wilde.
Mooie woonbeton in de keuken en woonkamer.
Vloer met tegeleffect gemaakt voor de overkapping.
En een mooie strakke smeervloer geraliseerd om er een tegelvloer op te plakken!
Gewoon super bedrijf om droomvloeren mee te realiseren!!


Top resultaat!

Sep 23, 2020 by Lina van Westerneng

We hebben een beton terras en oprit laten aanleggen door Rokega.
We zijn erg tevreden met het resultaat, het is echt mooi geworden! Afspraken worden nagekomen, hardwerkend personeel. En zijn er onverwachte dingen dan is Dennis flexibel om hiermee om te gaan en vindt een oplossing. Top dus!


Toppers

Sep 14, 2020 by Martijn

Vloerverwarming, dekvloer en woonbeton laten realiseren door 1 bedrijf was de wens en na wat zoeken op internet kom je dan bij Rokega.. Al snel komen we in contact met Dennis de eigenaar van het bedrijf, wat moeilijk leek werd een stuk gemakkelijker door de manier waarop Dennis ons ontzorgde mbt deze klus.

Niks was te veel gevraagd en alles werd in het werk gesteld zodat wij een goede keuze konden maken mbt de uitstraling van het woonbeton.

Wij zijn nu de gelukkige bezitter van een mooie betonvloer met een comfortabele vloerverwarming, waar we nog lang van mogen genieten.

Tot slot nog even goed om te noemen dat Dennis een goede service heeft geleverd aan ons als gezicht van Rokega, maar dat geldt ook voor alle mensen die hier over de vloer zijn geweest om dit te realiseren.


Top werk geleverd

Sep 07, 2020 by Hamid Hamdi

Dennis heeft bij mij in de achtertuin beton en een cementdekvloer laten storten (5 bij 4 meter), de resultaat is heel mooi! Ik ben Dennis zeer dankbaar voor de resultaat.
En dit allemaal zeer snel gedaan, toppie.

Bedankt Dennis voor het regelen!


Wij zijn zeer tevreden!

Sep 03, 2020 by Willian en Rowena van Minderhout

Wij waren op zoek naar iemand die ons kon helpen met een verbouwing van onze benedenverdieping. Via Google kwamen wij uit op Rokega. Een offerte aangevraagd en al snel kregen wij een telefoontje van Dennis. Tijdens dit telefoongesprek hadden wij al een goed gevoel, dus hebben wij een afspraak gemaakt om bij ons langs te komen. Tijdens de eerste afspraak werden wij alleen maar enthousiaster. Dennis dacht mee, dacht in oplossingen en kon ons goed informeren. Wij zijn toen met Rokega in zee gegaan. Dennis werd onze aannemer en heeft ons in contact gebracht met nog meer mensen die ons kon helpen. Als wij onzeker werden over een dingetje of als wij toch wat vragen hadden konden wij altijd bij Dennis terecht.

De planning en verbouwing is goed verlopen. Wij konden gewoon werken en de mannen konden hun ding doen.
Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en wij zijn Dennis voor altijd dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft gedaan.

Dennis en alle medewerkers van Rokega ga zo door! Op naar nog vele mooie projecten voor jullie!


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.8 5.0 45 45 Wij hebben een geweldige ervaring met ROKEGA. Toen wij hen belden met het verhaal dat het bedrijf dat wij de opdracht hadden gegeven een betonnen vloer te maken afhaakte, is Dennis
Page:
12345
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl