Provincialeweg 21

5334 JC Velddriel
}

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Bel ons op

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Super tevreden!

Jan 07, 2020 by Anne

Heldere communicatie, eerlijk en deskundig advies en een top kwaliteit vloer! Heel erg tevreden met het resultaat, bedankt Dennis en team RoKeGa


super snel en netjes

Dec 29, 2019 by Wino van Doorn

Dennis van Rokega heeft het super gedaan bij mij thuis.
In 2 dagen tijd oude vloer eruit slopen, vloer verwarming inleggen en een nieuwe cement dekvloer aangebracht.
Ziet er echt top uit.

Rokega is echt een aanrader voor iedereen.


RoKeGa is een Topbedrijf

Dec 12, 2019 by Stratenmakersbedrijf Gebr. Vink b.v.

RoKeGa is een topbedrijf. Werk telefonisch door gesproken en een datum afgesproken. Dennis is de vloer komen controleren. Netjes op tijd op het werk. Prachtig materiaal. Vloer netjes vlak tevens geen rommel achtergelaten. Nette mensen die werk uit voeren. Aanrader voor iedere aannemer. Stratenmakersbedrijf Gebr. Vink b.v. Noordwijk Zuid-Holland.


mooi resultaat en goed meegedacht

Dec 06, 2019 by Jasper

Het begon met een goed advies waarbij er heel goed wordt meegedacht. Ook toen ik me, na het verstrekken van de opdracht, bedacht werd er weer goed meegedacht en een oplossing gezocht. Nu ligt de vloer en het resultaat is uitstekend. Een heel mooi resultaat.

Kortom: een heel goed advies en een mooi resultaat! Ik zou RoKeGa aanbevelen.


Goed gedaan!

Nov 13, 2019 by Joost

Super snelle service en netjes gewerkt. Zeer aan te raden!


Ervaren betonspecialisten

Nov 04, 2019 by Familie Jansen

Dennis van Rokega is een en ervaren betonspecialist. Hij is duidelijk en eerlijk over het product. Wij belden naar Dennis en hij kwam binnen 48uur langs om over onze wensen te praten. Binnen 2 weken hadden wij onze betonvloer. Hij heeft vakmensen in dienst die hart hebben voor mooie Betonvloeren. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Rokega dan ook van harte aan!
Familie Jansen loon op Zand


Vakmensen

Nov 04, 2019 by Arjan van de Meer

Prima vakmensen die je goed begeleiden bij een dynamisch proces. Zeer tevreden over het eindresultaat!

Arjan van de meer uit Almere


Zeer tervreden klant

Oct 31, 2019 by Yvonne Degens

Afgelopen week heeft Rokega betonspecialist bij mij een vloer geleverd. Het eindresultaat is echt prachtig. Een goede begeleiding van het begin tot het eind. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Ik ben er echt heel blij mee. Het zijn stuk voor stuk vakmensen, kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.


Super service!

Oct 14, 2019 by Ada Bosch

Via internet ben ik in contact gekomen met Rokega Betonspecialist.
Op mijn vraag een cement vloer te storten in onze woning reageerde hij direct en toonde ook bereidheid dit op zeer korte termijn te kunnen doen.
De wijze waar op hij dit gehele traject heeft begeleid dwingt respect af. Per telefoon hield hij mij continue op de hoogte en kwam zijn afspraken steeds na. Zelfs toen de tegelzetter aangaf dat er op 3 plekken (in de keuken) nog bijgestort moest worden, kwam hij persoonlijk dit gelijk oplossen als service.
Wij zijn uiterst tevreden met onze cement vloer en de wijze waar op Dennis dit heeft aangepakt, begeleid en afgewikkeld. Wij zullen hem zeker aanbevelen, te meer daar het een verademing is in deze tijd met mensen als Dennis in zee te gaan. Dennis bedankt!


Zer tevreden, 5 sterren!

Sep 19, 2019 by Laura Janssen

Zeer snelle, vakkundige en vriendelijke service. Sloopwerk, het leggen van de vloerverwarming en het afwerken was binnen 2 weken na aanvraag al gedaan. Nu kunnen wij gaan genieten van warme voetjes. Bedankt RoKeGa!


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 5.0 5.0 32 32 Wij kunnen niets anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over ons nieuwe terras. Door de medewerkers is zeer hard gewerkt. Uiteindelijk is er nog een beschermlaag aangebracht
Page:
1234
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl