085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Zeer tevreden

Feb 14, 2020 by K Maijers

Door het snelle handelen en het directe contact met 1 persoon, zijn we zeer tevreden over de werkzaamheden. Ondanks dat het een grote verbouwing met meerdere aannemers was is. Heeft Rokega zich flexibel en meedenkend opgesteld waardoor alles binnen de afgesproken datum uitgevoerd is (ondanks tegenslagen die je tijdens een verbouwing altijd tegen komt.)


Klasse!

Feb 14, 2020 by Jan de Bruin

Dennis en zijn mannen hebben bij ons de complete afhandeling gedaan betreffende het aanbrengen van vloerverwarming. Dennis is een meester in het ad-hoc kunnen reageren en bedenken van een oplossing. Niets is hem te gek. Communicatie met hem verloopt heel erg soepel. Is open en eerlijk.
Echt een aanrader wanneer je zonder zorgen een betonnen vloer met vloerverwarming aan wilt laten brengen.


Nette vloer gelegd in Gorinchem

Jan 28, 2020 by Hendrik Rijken

Dennis reageert en schakelt snel zodat we in korte tijd en mooie vloer hadden in Gorinchem.


Super tevreden!

Jan 07, 2020 by Anne

Heldere communicatie, eerlijk en deskundig advies en een top kwaliteit vloer! Heel erg tevreden met het resultaat, bedankt Dennis en team RoKeGa


super snel en netjes

Dec 29, 2019 by Wino van Doorn

Dennis van Rokega heeft het super gedaan bij mij thuis.
In 2 dagen tijd oude vloer eruit slopen, vloer verwarming inleggen en een nieuwe cement dekvloer aangebracht.
Ziet er echt top uit.

Rokega is echt een aanrader voor iedereen.


RoKeGa is een Topbedrijf

Dec 12, 2019 by Stratenmakersbedrijf Gebr. Vink b.v.

RoKeGa is een topbedrijf. Werk telefonisch door gesproken en een datum afgesproken. Dennis is de vloer komen controleren. Netjes op tijd op het werk. Prachtig materiaal. Vloer netjes vlak tevens geen rommel achtergelaten. Nette mensen die werk uit voeren. Aanrader voor iedere aannemer. Stratenmakersbedrijf Gebr. Vink b.v. Noordwijk Zuid-Holland.


mooi resultaat en goed meegedacht

Dec 06, 2019 by Jasper

Het begon met een goed advies waarbij er heel goed wordt meegedacht. Ook toen ik me, na het verstrekken van de opdracht, bedacht werd er weer goed meegedacht en een oplossing gezocht. Nu ligt de vloer en het resultaat is uitstekend. Een heel mooi resultaat.

Kortom: een heel goed advies en een mooi resultaat! Ik zou RoKeGa aanbevelen.


Goed gedaan!

Nov 13, 2019 by Joost

Super snelle service en netjes gewerkt. Zeer aan te raden!


Ervaren betonspecialisten

Nov 04, 2019 by Familie Jansen

Dennis van Rokega is een en ervaren betonspecialist. Hij is duidelijk en eerlijk over het product. Wij belden naar Dennis en hij kwam binnen 48uur langs om over onze wensen te praten. Binnen 2 weken hadden wij onze betonvloer. Hij heeft vakmensen in dienst die hart hebben voor mooie Betonvloeren. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Rokega dan ook van harte aan!
Familie Jansen loon op Zand


Vakmensen

Nov 04, 2019 by Arjan van de Meer

Prima vakmensen die je goed begeleiden bij een dynamisch proces. Zeer tevreden over het eindresultaat!

Arjan van de meer uit Almere


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.8 5.0 45 45 Wij hebben een geweldige ervaring met ROKEGA. Toen wij hen belden met het verhaal dat het bedrijf dat wij de opdracht hadden gegeven een betonnen vloer te maken afhaakte, is Dennis
Page:
12345
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl