085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Reviews

Ervaringen van klanten

Wat vinden klanten van onze dienstverlening?

Klik hier om een review in te vullen.


Vul uw review in
* Verplichte velden

Zeer tervreden klant

Oct 31, 2019 by Yvonne Degens

Afgelopen week heeft Rokega betonspecialist bij mij een vloer geleverd. Het eindresultaat is echt prachtig. Een goede begeleiding van het begin tot het eind. Alle gemaakte afspraken zijn goed nagekomen. Ik ben er echt heel blij mee. Het zijn stuk voor stuk vakmensen, kortom een fijn bedrijf om mee samen te werken.


Super service!

Oct 14, 2019 by Ada Bosch

Via internet ben ik in contact gekomen met Rokega Betonspecialist.
Op mijn vraag een cement vloer te storten in onze woning reageerde hij direct en toonde ook bereidheid dit op zeer korte termijn te kunnen doen.
De wijze waar op hij dit gehele traject heeft begeleid dwingt respect af. Per telefoon hield hij mij continue op de hoogte en kwam zijn afspraken steeds na. Zelfs toen de tegelzetter aangaf dat er op 3 plekken (in de keuken) nog bijgestort moest worden, kwam hij persoonlijk dit gelijk oplossen als service.
Wij zijn uiterst tevreden met onze cement vloer en de wijze waar op Dennis dit heeft aangepakt, begeleid en afgewikkeld. Wij zullen hem zeker aanbevelen, te meer daar het een verademing is in deze tijd met mensen als Dennis in zee te gaan. Dennis bedankt!


Zer tevreden, 5 sterren!

Sep 19, 2019 by Laura Janssen

Zeer snelle, vakkundige en vriendelijke service. Sloopwerk, het leggen van de vloerverwarming en het afwerken was binnen 2 weken na aanvraag al gedaan. Nu kunnen wij gaan genieten van warme voetjes. Bedankt RoKeGa!


Goede service Rokega

Sep 19, 2019 by Jeroen Dekker

Wij zijn zeer tevreden over de service van Rokega, ze maken duidelijke afspraken, geven goed aan wat ze gaan doen en hoeveel tijd dit in beslag gaat nemen. Bij ons heeft Rokega een keurige, strakke cement dekvloer gelegd!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Dekker


Nieuwe vloer inclusief vloerverwarming

Sep 18, 2019 by Familie van den Broek

Wij hebben een nieuwe betonvloer laten plaatsen inclusief vloerverwarming door RoKeGa Betonspecialist. Erg fijne communicatie en ze komen alle afspraken na! Nu gaan we genieten van onze nieuwe vloer in huis.


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 4.8 5.0 45 45 Wij hebben een geweldige ervaring met ROKEGA. Toen wij hen belden met het verhaal dat het bedrijf dat wij de opdracht hadden gegeven een betonnen vloer te maken afhaakte, is Dennis
Page:
12345
RoKeGa Betonspecialist
Provincialeweg 21
5334 JC Velddriel
085 – 1309212
info@rokega.nl