Provincialeweg 21

5334 JC Velddriel
}

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Beton Terras

Bel ons op

Op zoek naar een betonnen terras (bij uw zwembad)

Bij RoKeGa Betonspecialist bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van een betonnen terras. Klinkers, hout en tegels zijn lange tijd de meest gebruikte materialen geweest om een terras of tuin mee af te werken. De laatste jaren is er een trend ontstaan en wordt er steeds vaker gekozen voor gevlinderd beton. Een terechte keuze want beton biedt heel wat voordelen die de traditionele terrasafwerkingen niet altijd hebben. Een betonterras wordt gegoten, het voordeel hiervan is dat je het op maat kunt laten maken. Hoogtes worden perfect aangepast en ook de afloop voor water vormt geen enkel probleem. Wel is het zo dat er altijd een beetje water op het terras zal blijven staan.

De Voordelen van een Beton Terras (BIJ EEN Zwembad)

 Naadloze afwerking is mogelijk
 Erg makkelijk in onderhoud
 Leverbaar in verschillende kleuren 
 Keuze uit meerdere afwerkingsmogelijkheden
 Tegelmotief is mogelijk

 

Betonnen terras maar toch een tegellook?

Wenst u het aanzicht van tegels in uw tuin dan is er de mogelijkheid om “voegen” te laten slijpen op elke gewenste afstand. Zo kan men het bijvoorbeeld doen lijken alsof het terras gemaakt is van gigantische tegels die meer dan 100 cm groot zijn.

Naadloze afwerking

Het grootste voordeel van een terras in beton is het naadloze karakter. Hierdoor kan er geen onkruid groeien. Het terras kan ook niet verzakken. Wel is het mogelijk dat er  krimpscheuren ontstaan.
Houdt u er ook rekening mee dat er altijd water op het terras kan blijven staan. 

Meer informatie over een beton terras

Bent u geïnteresseerd in een betonnen terras (bij uw zwembad) en op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.