Provincialeweg 21

5334 JC Velddriel
}

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Betonnen oprit

Bel ons op

Betonnen oprit op maat

Bij RoKeGa Betonspecialist bent u aan het juiste adres voor het aanleggen van een betonnen oprit voor uw huis, bedrijf of werkplaats. Bent u toe aan iets anders, iets nieuws en onderhoudsvrij? Dan is een betonnen oprit iets voor u! Veelal is bestaande bestrating verzakt, of liggen de stenen scheef of hobbelig. Met een oprit van beton heeft u geen last meer van rijsporen of kuilen door de wielen. Het is bijzonder robuust en kan moeiteloos zware gewichten, zoals auto’s, dragen.

De Voordelen van een Betonnen oprit

 Naadloze afwerking is mogelijk 
 Erg makkelijk in onderhoud
 Geen plaatselijke inzakkingen
 Lange levensduur 
 Tegelmotief is mogelijk
 Slijtvast 

 

Verschillende mogelijkheden

Uw betonnen oprit kan in diverse kleuren worden uitgevoerd. Hierbij kunt u de keuze maken die het beste bij de uitstraling van uw woning of bedrijf past.
De betonvloer wordt monolitisch afgewerkt door middel van vlinderen met een vlindermachine dan wel handmatig spanen. Dit wil zeggen dat de vloer in één geheel wordt gemaakt zonder aparte toplaag zodat het eindresultaat een vlak, egaal en slijtvast geheel is. Wel zal de vloer krimpscheuren kunnen gaan vertonen, deze zijn helaas niet uit te sluiten en horen bij een betonvloer. 

Desgewenst kan de vloer in vakken worden gezaagd om bijvoorbeeld een tegelmotief te creëren. Dit kan bijvoorbeeld in vakken van 90 bij 90 centimeter of op elke andere gewenste maat. Door deze inzagingen wordt de kans op krimpscheuren aanzienlijk gereduceerd. Hierdoor lijken het tegels, maar is de naad ertussen niet helemaal open, resultaat: geen onkruid meer!

Langdurig plezier

Het grootste voordeel van een betonnen oprit is het jarenlange plezier wat u ervan heeft. De standaard bestrating wil nog wel eens verzakken, waardoor u met kosten wordt opgezadeld. Met een oprit van beton behoort dit probleem definitief tot het verleden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over eventuele verzakkingen en kunt jarenlang zorgeloos van uw oprit genieten zonder geld te steken in kostbare reparaties.

Meer informatie over een betonnen oprit

Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van een betonnen oprit en op zoek naar meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.