Provincialeweg 21

5334 JC Velddriel
}

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Betonvloer inclusief vloerverwarming

Bel ons op

Betonvloer inclusief vloerverwarming laten plaatsen

Vloerverwarming als energiezuinige en onzichtbare verwarmingsmethode in combinatie met een betonvloer. Geen wonder dat zowel vloerverwarming als betonvloeren steeds populairder worden. Laat u een betonvloer plaatsen? Denk gelijk na over de optie om vloerverwarming te laten plaatsen. U bespaart enorm veel kosten wanneer u besluit direct de vloerverwarming te laten verwerken in de nieuwe betonvloer.

Bij RoKeGa Betonspecialist  bent u aan het juiste adres voor het laten plaatsen van een betonvloer inclusief vloerverwarming.
Wij verzorgen het gehele proces van het begin tot het eind. Dit maakt het voor u erg makkelijk omdat u één aanspreekpunt heeft van het begin tot het eind. 

Waarom een betonvloer met vloerverwarming?

 Aantrekkelijke prijs omdat werkzaamheden worden gecombineerd
 RoKeGa als één aanspreekpunt tijdens het hele proces
 Gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit
 De vloer is onderhoudsvriendelijk
 Energie zuinig

Indien nodig is ook isolatie te leveren zoals pirtek platen of schuimbeton met HR waarde 4.0 om de kruipruimte op te vullen. Daarop wordt dan de vloerverwarming gelegd en daaroverheen 8 centimeter beton of bijvoorbeeld een kiftbeton vloer met een minimale dikte van 4 centimeter. 

 

Vloerverwarming laten aanleggen

Binnen een aantal dagen kan de betonvloer inclusief vloerverwarming al gereed zijn.
Wij begeleiden het gehele project van de start tot en met de oplevering. Wij regelen dat de benodigde materialen op tijd geleverd worden en leggen de vloerverwarming aan waarna de betonvloer gestort wordt.

Meer informatie over een betonvloer met vloerverwarming

Bent u geïnteresseerd in  het laten leggen van een betonvloer inclusief vloerverwarming? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.