Provincialeweg 21

5334 JC Velddriel
}

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Kiftbetonvloer

Bel ons op

Op zoek naar een kiftbetonvloer?

RoKeGa Betonspecialist is gespecialiseerd in het aanleggen van kiftbeton in uw woning of bedrijfspand. Door onze jarenlange ervaring in het aanbrengen van deze betonvloeren, kunnen wij u een topproduct leveren in verschillende tinten grijs of antraciet. Naast het stoere robuuste uiterlijk is de vloer bovendien erg onderhoudsvriendelijk. Stof en vuil kunnen zich dankzij het gebrek aan naden nergens nestelen. Toch moet u wel rekening houden met een eventuele krimpscheur. Op verzoek van de klant kunnen wij ook een dilatatie of zaagsnede aanbrengen. Op zoek naar vloerverwarming? Deze betonvloer is prima te combineren met vloerverwarming. RoKeGa Betonspecialist regelt het voor u!

De Voordelen van een kiftbetonvloer

Sneller geplaatst dan een tegel- of plankenvloer
 Erg makkelijk in onderhoud
 Leverbaar in verschillende tinten grijs of antraciet
Een moderne strakke vloer
 Robuust design

 

Kiftbeton in combinatie met vloerverwarming

Een kiftbetonvloer is ook heel goed te combineren met vloerverwarming doordat het egale beton de warmte gelijkmatig over de ruimte verdeelt. U bespaart veel kosten als u besluit om de vloerverwarming direct te laten plaatsen in de nieuwe betonvloer. Wij kunnen het gehele proces begeleiden zodat u maar één aanspreekpunt heeft.

Wat is kiftbeton?

Kiftbeton is een korrelbeton, het bestaat uit zand, cement, en extra toegevoegde materialen, zoals fijn grind, en een speciale coating. 

Doordat de gehele vloer met de hand in kleur word nagespaand krijgt men een veel levendigere vloer ten opzichte van een reguliere betonvloer. Kiftbeton heeft veel schaduwen, kleurschakeringen, en wolken. Na de droogtijd kan er, indien gewenst, een tweecomponenten sealer worden aangebracht. Deze vloeibare sealer is transparant en heeft geen effect op het aanzicht van de vloer. De vloer wordt hiermee vloeistofdicht, waardoor er dus geen vuil meer intrekt en de kleuren jarenlang behouden blijven.

Meer informatie over Kiftbeton

Een kiftbetonvloer is inzetbaar voor verschillende doeleinden en is geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.