Provincialeweg 21

5334 JC Velddriel
}

Telefonisch bereikbaar

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

Woonbeton

Bel ons op

Op zoek naar een woonbetonvloer?

RoKeGa Betonspecialist is gespecialiseerd in het aanleggen van woonbeton. Dit wordt ook wel ‘design beton’ genoemd. Een woonbetonvloer is een vloer die volledig is aan te passen aan uw wensen en kenmerkt zich door een strakke en robuuste uitstraling. Daarnaast is woonbeton degelijk en, mits goed behandeld  door een impregneerlaag vlekvrij. Doordat woonbeton een dikte van minimaal 8 centimer heeft is het hufterproos, is het erg gemakkelijk te reinigen en hygiënisch. Kortom veel voordelen.

De Voordelen op een rij

Erg eenvoudig in het onderhoud
Aan te passen aan uw wensen
Een moderne, eigentijdse en strakke robuuste uitstraling

 

ZIJN ER OOK NADELEN?

Het nadeel van een woonbetonvloer is dat deze krimpscheuren kan gaan vertonen. Bij RoKeGa Betonspecialist werken we met dubbele wapening op inwendige en uitwendige hoeken. De kans op scheuren vermindert hierdoor aanzienlijk, maar kan helaas niet worden uitgesloten. Ook worden onze woonbetonvloeren in krimparmen beton gegoten. Deze is wel iets duurder maar heeft wel meer resultaat.

 

Woonbeton in combinatie met vloerverwarming

Een woonbetonvloer is ook goed te combineren met vloerverwarming doordat het egale beton de warmte gelijkmatig over de ruimte verdeelt. Op deze manier wordt uw woning energiezuinig opgewarmd wat uiteindelijk zal gaan resulteren in een veel lagere energierekening.

STIJLVOLle WOONBETONvloer

Iedere woonbetonvloer wordt behandelt met een vlindermachine. Hierdoor wordt de toplaag goed afgesloten en is iedere vloer naadloos en zeer geschikt voor mensen met een allergie. Tevens is de vloer eenvoudig te onderhouden en ontzettend duurzaam, waardoor u er lang en zorgeloos van kunt genieten.

Inzetbaar in iedere ruimte

Een woonbetonvloer is inzetbaar voor verschillende doeleinden en is geschikt voor zowel woningen als zakelijke ruimtes. Woonbeton is veelzijdig. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of vraag vrijblijvend een offerte aan.