085-1309212

Maandag t/m vrijdag 08.30 - 17.00 uur

RoKeGa Betonspecialist

Dé Specialist in alle soorten betonvloeren

N

Kwaliteit voor een eerlijke prijs

N

Volledige ontzorging tot het eindresultaat

N

één aanspreekpunt tijdens het gehele proces

Onze werkzaamheden

Met meer dan 20 jaar ervaring in de betonwereld kunnen we bij RoKeGa Betonspecialist kwaliteit garanderen. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten betonvloeren zoals woonbeton of een zandcementdekvloer. Een betonvloer kan ook buiten gebruikt worden, denk hierbij aan een betonnen terras of oprit. Bent u op zoek naar een betonvloer inclusief vloerverwarming? Dit kunnen wij ook voor u realiseren. Volledige ontzorging van het begin tot het einde. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Meeste recente review

Top werk in een korte tijd!

Aug 04, 2022 by David Schram

Wij zijn heel blij met onze betonvloer en vloerverwarming in zandcement!

Op zoek naar een duurzame vervanging voor de houten balklaag en vloer in de woonkamer van onze nieuwe woning, heb ik met Dennis kennisgemaakt en heeft hij de tijd genomen om de technische aspecten van hun oplossing te overleggen. Ze waren niet de goedkoopste, maar zeker wel de beste oplossing. Daarom hebben wij voor Rokega gekozen.

Maandag 4 juli was het zo ver en kregen we de sleutel. Dinsdag en woensdag is de oude vloer eruit gesloopt. Donderdag heeft de installateur voor het leidingwerk gezorgd en de verdeler geplaatst. Vrijdag is de isolatie en wapening gelegd en ging het beton erin. De maandag erop is de vloerverwarming gelegd, waarna op donderdag het geheel is afgewerkt met het zandcement.

Dennis heeft passie voor zijn vloeren en is goed bereikbaar als je (technische) vragen hebt of wil overleggen. De werklui met wie hij werkt zijn echte vakmensen die netjes te werk gaan en geen troep achter laten. En de vloer die geleverd is, is mooi strak en van prima kwaliteit!

Wij zullen zometeen geen koude voetjes hebben: Heel erg bedankt!


Rokega Betonspecialisten 085 – 1309212 Provincialeweg 21 Velddriel 5334 JC, Nederland 0.0 0.0 0 0 Reviews for my site

Lees alle reviews of vul er zelf ook een in.

Rokega betonspecialist meer dan 20 jaar ervaring!

Woonbeton

Een vloer van woonbeton is stijlvol en comfortabel en heeft een warme uitstraling. Dit zorgt ervoor dat woonbeton in elk interieur op zijn plaats is.  

Betonnen oprit

Beton wordt buitenshuis niet alleen gebruikt om een terras af te werken. Ook voor een oprit is het zeer geschikt. Het is bijzonder robuust en kan moeiteloos zware gewichten, zoals auto’s, dragen.

Betonnen Terras

Een terras van beton is slijtvast. U heeft geen last van onkruid en het verzakt niet. Een duurzame keuze. 

Vloerverwarming

Vloerverwarming onder uw betonvloer als energiezuinige en onzichtbare verwarmingsmethode. Comfortabele warmte in de hele ruimte.

Cementdekvloer

De basis van uw woning of bedrijfspand is een zandcement dekvloer. Op deze ondervloer kunt u allerlei soorten vloerbedekking plaatsen zoals parket, laminaat, tapijt, zeil en tegels. 

Isolatiebeton

RoKeGa Betonspecialist kan ook uw kruipruimte met beton volstorten. De balklaag wordt verwijderd en afgevoerd met een container. Daarna wordt alles netjes afgeplakt met plastic folie en volgestort met isolerend schuimbeton.